Mijn Texelse werk is te vinden op twee locaties op Texel. Bij Nauta Boek in Den Burg heb ik achter in de winkel een permanente expositie. Hier is mijn werk zes dagen per week te bezichtigen. In deze ruim opgezette Libris-boekwinkel zijn ook mijn kunstkaarten, kunstboeken, geluksblokken, ansichtkaarten, kalenders en gedichtenbundels te koop. Verder, nog verder, in het uiterste Noorden van Texel, exposeer ik permanent in Strandpaviljoen Faro2, nabij De Cocksdorp, op het strand pal naast de vuurtoren. Hier, in een zee van licht en ruimte, zijn zo'n veertig schilderijen van mij dagelijks te aanschouwen.  Mijn werk kan terplekke worden gekocht en meegenomen, maar kan ook worden opgestuurd. Mijn kunstkaarten, boeken, kalenders en geluksblokken zijn per mail te bestellen. U kunt een bericht sturen naar info@roelbrakenhoff.nl.

In alle rust mijn Texelse werk bekijken? Klik op galerie en dan op texelse schilderijen.

Daarnaast zijn er twee permanente exposities op locatie: 

Expositie De kunst van de eenvoud bij Nauta Boek: Texelse schilderijen, groot en klein werk, Parkstraat 38, Den Burg, geopend ma t/m vr 09.00-18.00 uur en za 09.00-17.00 uur. Telefoon 0222-312 495.

Expositie De kunst van de eenvoud in Strandpaviljoen Faro2: Texelse zeegezichten, op het strand naast de vuurtoren, De Cocksdorp. Dagelijks geopend.

‚Äčmobiel: 06-20628159, email info@roelbrakenhoff.nl