Mijn Texelse werk is te vinden op twee locaties op Texel. Bij Nauta Boek in Den Burg heb ik achter in de winkel een permanente expositieruimte. Hier is mijn werk zes dagen per week te bezichtigen. In deze boekwinkel zijn ook mijn kunstkaarten, kunstboeken, geluksblokken en gedichtenbundel te koop. Verder, in het uiterste Noorden van Texel, exposeer ik permanent in Strandpaviljoen Faro2, nabij De Cocksdorp, op het strand pal naast de vuurtoren. Hier, in een zee van licht en ruimte, zijn zo'n vijftig schilderijen van mij dagelijks te aanschouwen.  Mijn werk kan terplekke worden gekocht en meegenomen, maar kan ook worden opgestuurd. De verzendkosten zijn voor mijn rekening. 

Mijn kunstkaarten, boeken en geluksblokjes zijn per mail te bestellen. U kunt een bericht sturen naar info@roelbrakenhoff.nl.

Expositie De kunst van de eenvoud bij Nauta Boek: Texelse schilderijen, groot en klein werk, Parkstraat 38, Den Burg, geopend ma t/m vr 09.00-18.00 uur en za 09.00-17.00 uur. 

Expositie De kunst van de eenvoud in Strandpaviljoen Faro2: Texelse zeegezichten, op het strand naast de vuurtoren, De Cocksdorp. Dagelijks geopend.

‚Äčmobiel: 06-20628159, email info@roelbrakenhoff.nl