Mijn Texelse werk is te vinden op drie locaties op Texel. Bij Nauta Boek in Den Burg heb ik achter in de winkel een permanente expositie. Hier is mijn werk zes dagen per week te bezichtigen. In deze boekwinkel - een begrip op Texel - zijn ook mijn kunstkaarten, kunstboeken, geluksblokken en gedichtenbundel te koop. Tevens exposeer ik permanent in het vernieuwde Strandpaviljoen Faro2 in De Cocksdorp, op het strand pal naast de vuurtoren. Hier, in een zee van licht en ruimte, zijn zo'n veertig kleine en grote zeeschilderijen van mij dagelijks te aanschouwen. Mijn eigen etalage/zichtlocatie is gevestigd op de Vismarkt 7 in Den Burg, in het Polderhuis, naast de Texelse Courant. Het is een zichtlocatie, wat inhoudt dat u door de ramen veel werk kunt aanschouwen. U kunt contact opnemen voor een afspraak: 06-20628159 of info@roelbrakenhoff.nl. Mijn werk kan ook worden opgestuurd. De verzendkosten zijn voor mijn rekening. 

Ook mijn kunstkaarten, boekenen geluksblokjes zijn op afstand te bestellen. U kunt een mailtje sturen naar info@roelbrakenhoff.nl.

 

Expositie De kunst van de eenvoud bij Nauta Boek: Texelse schilderijen, beelden en brokken, Parkstraat 38, Den Burg, geopend ma t/m vr 09.00-18.00 uur en za 09.00-17.00 uur. 

Expositie De kunst van de eenvoud in Strandpaviljoen Faro2: Texelse zeegezichten, op het strand naast de vuurtoren, De Cocksdorp. Dagelijks geopend.

‚ÄčEigen etalage/zichtlocatie De kunst van de eenvoud: Texels werk. Vismarkt 7, Den Burg, in het Polderhuis naast de Texelse Courant.  De werken op deze zichtlocatie zijn dagelijks van buitenaf goed te aanschouwen. Heeft u interesse in een kunstwerk,  dan kunt u contact met mij opnemen.

mobiel: 06-20628159, email info@roelbrakenhoff.nl.

Op www.roelbrakenhofftexel.portfoliobox.net vindt u een heldere presentatie van mijn Texelse werk.