Van de hand van Roel Brakenhoff zijn inmiddels 75 kunstkaarten verschenen. Elke kaart bevat een schilderij en een gedicht. De kaarten zijn gedrukt op 300 grams gesatineerd mc papier. Het formaat is 21 x 15 cm (A5). Deze unieke kunstkaarten zijn voor € 3,50 p.s. (incl. envelop) te koop bij Nauta Boek, Parkstraat 38 in Den Burg. In deze Texelse boekwinkel zijn al mijn kunstkaarten te koop. 

De gedichten op de kaarten kenmerken zich door eenvoud. De afgelopen jaren heb ik gelukkig kunnen merken dat deze specifieke kunstkaarten voor velen een steuntje in de rug betekenen en dat ze in veel gevallen op het lijf geschreven zijn. Door de diversiteit en de persoonlijke diepgang kan men de kaart kiezen die op dat moment van toepassing is op de ontvanger. Die ontvanger kunt u, als koper, natuurlijk ook zelf zijn. Verder leert de ervaring dat de kunstkaarten ook hun weg vinden binnen professionele organisaties en met name coachingspraktijken, waarbij ze gebruikt worden als ondersteunend materiaal. Dat doet mij deugd.

Mijn kunstkaarten zijn tevens rechtstreeks te bestellen via deze website. Klik in het menu op "Galerie" en daarna op "Kunstkaarten te koop" en u vindt hier alle kunstkaarten afgebeeld (copyright Roel Brakenhoff). Bij aankoop van meerdere exemplaren (vanaf 5) via deze website ontvangt u een aanzienlijke, oplopende korting en betaalt u geen verzendkosten. 

Voor een bestelling: mail naar info@roelbrakenhoff.nl