Wat zou het mooi zijn als ik iedereen gelukkig kon maken. Dat was een gedachte die als kleine jongen vaak bij mij opkwam. Nu, vele jaren later, ga ik het proberen:

Nu te koop: een geluksblok voor de prijs van nog geen staatslot! Op de vier zijden staan de uitnodigende woorden "Ik wens jou geluk". Elk blok is door mij met de hand gepenseeld en aan de onderzijde voorzien van mijn handtekening. Kortom, unieke werkjes. Kies je voor de kans op geld, ver weg, of kies je voor het geluk, dichtbij?

De Texelse geluksblokken zijn gemaakt van hout en verkrijgbaar in zes verschillende uitvoeringen: zee, schapenboet, duin, schaap, vuurtoren en kerkje. Afmeting: 10 cm x 7 cm x 4,5 cm. Een geluksblok kost € 15,00, exclusief een bijdrage in de verzendkosten (€ 4,95 Nederland, € 6,95 Duitsland/Belgie). Om dit leed van de verzendkosten enigszins te verlichten, ontvangt u gratis een van mijn kunstkaarten.

Tevens ontvangt u bij het geluksblok een bijpassend kaartje met daarop de tekst die mijn gedachte achter het geluksblok verwoordt. De Texelse geluksblokjes zijn ook te koop bij Nauta Boek in Den Burg en bij GrandHotel Opduin in De Koog. 

Voor een rechtstreekse bestelling: info@roelbrakenhoff.nl