GLOEDNIEUW: De derde gedichtenbundel is een feit. Titel: "Op weg naar het vuur". Actueel én tijdloos. Met opnieuw een uitgebreid beschouwend voorwoord.

In mijn gedichtenbundels laat ik mijn woorden het werk doen. Alleen woorden, geen beelden. Zowel "De kunst van de eenvoud" (2014) als "'Licht op weg" (2017) en "Op weg naar het vuur" (2023) bevatten elk een bundeling van ruim 30 gedichten, die voor een groot deel eerder verschenen als gedicht op mijn kunstkaarten, maar daarnaast bevatten de bundels een groot aantal nog niet eerder gepubliceerde gedichten.

Het zijn, wat mij betreft, opbouwende werkjes geworden. Bescheiden boekjes in een bescheiden oplage. 78 bladzijden, omslag in kleur uitgevoerd, binnenwerk zwart/wit, paperback 15 x 21 cm. Prijs: € 15,00 p.s. De drie gedichtenbundels zijn te koop bij Nauta Boek in Den Burg. 

Elk exemplaar is door mij persoonlijk gesigneerd.

Ook te bestellen via deze website. Er komen dan verzendkosten bij, € 2,50. Ter compensatie van deze verzendkosten ontvangt u er gratis een van mijn kunstkaarten bij. Bestelling via info@roelbrakenhoff.nl.