Van de hand van Roel Brakenhoff zijn inmiddels ruim 100 verschillende kunstkaarten verschenen. Elke kaart bevat een schilderij en een gedicht. De kaarten zijn gedrukt op 300 grams gesatineerd mc papier. Het formaat is 21 x 15 cm (A5). Deze kunstkaarten zijn voor € 3,50 p.s. (incl. envelop) te koop bij Nauta Boek, Parkstraat 38 in Den Burg. Maar gelukkig ook rechtstreeks te bestellen bij de kunstenaar (vanaf 5 stuks, geen verzendkosten, zie hieronder). 

De gedichten op de Texelse kaarten kenmerken zich door eenvoud. De afgelopen jaren heb ik gelukkig kunnen merken dat deze specifieke kunstkaarten voor velen een steuntje in de rug betekenen en dat ze in veel gevallen op het lijf geschreven zijn. Door de diversiteit en de persoonlijke diepgang kan men de kaart kiezen die op dat moment van toepassing is op degene die de kaart gaat ontvangen. Dat kunt u natuurlijk ook zelf zijn! De kunstkaarten vinden inmiddels veel hun weg binnen professionele organisaties, waarbij ze gebruikt worden als ondersteunend (coachings-)materiaal. Ook blijkt steeds vaker dat de kunstkaarten een opbouwende rol kunnen spelen bij verliesverwerking. Dat doet mij deugd!

Mijn kunstkaarten - ook mooi om in te lijsten! - zijn zoals gezegd rechtstreeks te bestellen via deze website. Klik in het menu op galerie en daarna op texelse kunstkaarten, en u vindt hier alle kaarten leesbaar afgebeeld (copyright Roel Brakenhoff). Bij aankoop van meerdere exemplaren (vanaf 5) via deze website ontvangt u een aanzienlijke, oplopende korting en betaalt u geen verzendkosten. 

Voor een bestelling: mail naar info@roelbrakenhoff.nl