Naast mijn Texelse kunstkaarten waarbij de Hollandse zeebeelden en landschappen centraal staan in de afbeeldingen, heb ik ook een ruime serie "niet-Texelse" kunstkaarten ontworpen. Krachtige kaarten met een diepgaand gedicht en een kleurrijke afbeelding. De kaarten zijn gedrukt op 300 grams gesatineerd mc papier. Het formaat is 21 x 15 cm (A5). De kaarten zijn te koop bij Nauta Boek in Den Burg, maar ook rechtstreeks te bestellen bij de kunstenaar (vanaf 5 stuks, geen verzendkosten).

De krachtkunstkaarten kenmerken zich door eenvoud, net als de Texelse kaarten. Maar misschien nog wel meer door kleur en vorm. Ze laten je als het ware kleur en vorm bekennen en geven daardoor, als het aan mij ligt, kracht, moed en zuiverheid.

De afgelopen jaren heb ik gelukkig kunnen merken dat deze specifieke kunstkaarten voor velen een steuntje in de rug betekenen en dat ze in veel gevallen op het lijf geschreven zijn. Door de diversiteit en de persoonlijke diepgang kun je de kaart kiezen die op dat moment van toepassing is op degene aan wie je de kaart geeft. En dat kunt u overigens ook zelf zijn! Verder leert de ervaring dat de kunstkaarten ook hun weg vinden binnen professionele organisaties, waarbij ze gebruikt worden als ondersteunend coachingsmateriaal. Ook blijkt steeds vaker dat de kunstkaarten een opbouwende rol kunnen spelen bij verliesverwerking. Dat doet mij deugd!

Mijn kunstkaarten zijn zoals gezegd rechtstreeks te bestellen via deze website. Klik in het menu op galerie en daarna op krachtkunstkaarten, en u vindt hier alle kaarten leesbaar afgebeeld (copyright Roel Brakenhoff). Bij aankoop van meerdere exemplaren (vanaf 5) via deze website ontvangt u een aanzienlijke, oplopende korting en betaalt u geen verzendkosten. 

Voor een bestelling: mail naar info@roelbrakenhoff.nl